CHEF's TABLE
Hotel Elizabeth vás pozýva na špeciálny gastronomický večer

Nenechajte si ujsť jedinečnú degustačnú večeru pod vedením Executive chefa Daniela Mareka spojenú s vinným párovaním.


DEGUSTAČNÉ MENU:

Couvert / maslo / domáca brioška 1, 3, 7

Amuse bouche / teľacia kroketa / panko / majonéza / horčica 1, 3, 7, 10

Foie gras / terina / maracuja / arašidy / hruška 7, 8
0,05l Pierre Sparr Crémant d´Alsace Le Clos Sainte Odile Brut NV, Francúzsko

Staroslovanská / velloute / zemiaky / vajco / huby 3, 7, 9
0,05l Max Ferdinand Richter Brauneberger Juffer Riesling Alte Reben, Nemecko

Jeseter / karfiol / kel / prepálené maslo 4, 7, 9
0,05l Albert Bichot Domaine Long-Depaquit, Chablis, Francúzsko

Kačka / čierny koreň / datle / škorica 7, 9
0,05l Albert Bichot Domaine du Clos Frantin Gevrey Chambertin , Francúzsko

Čokoláda / lieskovce / marhuľa 3, 7, 8
0,05l Romate Pedro Ximenez Sherry Jerez, sladké, Španielsko

Dátum: 25.11.2022 od 18:00 h
Miesto: Reštaurácia Elizabeth
Cena: 65 € / osoba