Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Doprajte si výnimočný obed v štýlovom prostredí historického Hotela Elizabeth, kde sa kvalitná gastronómia spája s eleganciou a profesionálnym servisom. Naše business obedové menu je navrhnuté s dôrazom na chuť, čerstvosť a rýchlosť obsluhy, aby vyhovovalo aj tým najnáročnejším klientom.
Každý pracovný deň pre vás pripravujeme nové menu z prvotriednych a čerstvých surovín, ktoré zaručujú nielen kulinársky zážitok, ale aj vyvážené a zdravé jedlá vhodné na pracovný obed. Či už si prídete vychutnať obed s kolegami alebo máte naplánované obchodné stretnutie, naše prostredie je ideálne pre príjemné aj produktívne chvíle.
Ako bonus ponúkame hosťom 1 hodinu parkovania na hotelovom parkovisku zdarma (podľa dostupnosti), aby ste sa mohli naplno sústrediť na to podstatné. Navštívte nás a objavte ideálnu kombináciu výbornej kuchyne a pohodlia v srdci Trenčína.
PONDELOK 03.11.
0,3 l Krém z pečeného cesnaku a chlebovými krutónmi 1, 7
140 g Kurací steak so smotanovými hubami, demiglace omáčkou a fritovanými zemiakmi 7, 9
UTOROK 04.11.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Pečené hovädzie mäsové guličky s brandy omáčkou a zemiakovým pyré 7, 9
STREDA 05.11.
0,3 l Frankfurtská polievka s párkom 1, 7, 9
300 g Domáce tagliatelle s bolonskou omáčkou a strúhaným parmezánom 1, 3, 7
ŠTVRTOK 06.11.
0,3 l Rybacia polievka s lúpanými paradajkami 4
140 g Kuracie červené karí so zeleninou, ryžou a sezamom 7, 9, 11
PIATOK 07.11.
0,3 l Boršč s mäsom, kyslou smotanou a jarnou cibuľkou 7, 9
140 g Plnený paprikový lusk s paradajkovou omáčkou a domácou parenou knedľou 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
140 g Bravčová panenka so zelerovým pyré, ríbezľou, zemiakovým gratinom a maslovou omáčkou 7, 9
Cena denného menu (polievka a hlavné jedlo s prílohou) je 10,90 €.
Cena týždňovej špeciality (polievka a hlavné jedlo s prílohou) je 12,50 €.
Hmotnosť mäsa a surovín je uvedená v surovom stave. Zoznam alergénov je k nahliadnutiu
v Á la carte lístku. Uvedené ceny sú vrátane DPH
Rezervácia stola na tel.č. 0903 987 952.
Tešíme sa na vašu návštevu!
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
V Hoteli Elizabeth v Trenčíne veríme, že skutočný gastronomický zážitok vzniká vtedy, keď sa stretne vášeň, remeslo a úcta k detailu. Naša Cafe Sissi dlhodobo patrí medzi vyhľadávané miesta nielen pre hostí hotela, ale aj pre milovníkov kvalitnej gastronómie z celého Slovenska. Pozývame vás pochutnať si na business obedovom menu.