BUSINESS OBEDOVÉ MENU

Business obedové menu

Doprajte si výnimočný obed v štýlovom prostredí historického Hotela Elizabeth, kde sa kvalitná gastronómia spája s eleganciou a profesionálnym servisom. Naše business obedové menu je navrhnuté s dôrazom na chuť, čerstvosť a rýchlosť obsluhy, aby vyhovovalo aj tým najnáročnejším klientom.

Každý pracovný deň pre vás pripravujeme nové menu z prvotriednych a čerstvých surovín, ktoré zaručujú nielen kulinársky zážitok, ale aj vyvážené a zdravé jedlá vhodné na pracovný obed. Či už si prídete vychutnať obed s kolegami alebo máte naplánované obchodné stretnutie, naše prostredie je ideálne pre príjemné aj produktívne chvíle.

Ako bonus ponúkame hosťom 1 hodinu parkovania na hotelovom parkovisku zdarma (podľa dostupnosti), aby ste sa mohli naplno sústrediť na to podstatné. Navštívte nás a objavte ideálnu kombináciu výbornej kuchyne a pohodlia v srdci Trenčína.

Tešíme sa na vašu návštevu!

Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.

PONDELOK 28.04.

0,3 l Hubová krémová polievka s chlebovými krutónmi 1, 7
140 g Morčacie kúsky s krémovou paradajkovou omáčkou, sezamom a jazmínovou ryžou 7, 9, 10

UTOROK 29.04.

0,3 l Šošovicová na kyslo so zemiakmi 1, 7, 9
140 g Dusené bravčové karé na hubách so slaninkou, tarhoňou a cviklou 1, 7, 9

STREDA 30.04.

0,3 l Kačací kaldoun so zeleninou a hrubými rezancami 1, 9
140 g Vyprážané teľacie fašírky v panko strúhanke so zemiakovým prívarkom a trebuľkou 1, 7, 9

ŠTVRTOK 01.05.

Štátny sviatok - obedové menu nepodávame

PIATOK 02.05.

0,3 l Paradajková polievka s bazalkou
140 g Kurací černohor so syrom pecorino, zemiakovým pyré a coleslaw šalátom 1, 3, 7

TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €

140 g Dusené bravčové líčka s hráškovým ragú, chorizom a petržlenovým pyré 7, 9

Rezervácia stola: 0903 987 952