BUSINESS OBEDOVÉ MENU

Business obedové menu

Doprajte si výnimočný obed v štýlovom prostredí historického Hotela Elizabeth, kde sa kvalitná gastronómia spája s eleganciou a profesionálnym servisom. Naše business obedové menu je navrhnuté s dôrazom na chuť, čerstvosť a rýchlosť obsluhy, aby vyhovovalo aj tým najnáročnejším klientom.

Každý pracovný deň pre vás pripravujeme nové menu z prvotriednych a čerstvých surovín, ktoré zaručujú nielen kulinársky zážitok, ale aj vyvážené a zdravé jedlá vhodné na pracovný obed. Či už si prídete vychutnať obed s kolegami alebo máte naplánované obchodné stretnutie, naše prostredie je ideálne pre príjemné aj produktívne chvíle.

Ako bonus ponúkame hosťom 1 hodinu parkovania na hotelovom parkovisku zdarma (podľa dostupnosti), aby ste sa mohli naplno sústrediť na to podstatné. Navštívte nás a objavte ideálnu kombináciu výbornej kuchyne a pohodlia v srdci Trenčína.

PONDELOK 15.12.

0,3 l Tekvicová polievka s opečenými semiačkami 1, 3, 7, 9
140 g Kuracie karí so zeleninou, sezamom a jasmínovou ryžou 7, 11

UTOROK 16.12.

0,3 l Kurací kaldoun s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Bravčové karé s fazuľovým ragú, maslovou omáčkou a pretláčanými zemiakmi 7

STREDA 17.12.

0,3 l Hrachová polievka s opečenou klobásou
140 g Hovädzí mexický guláš s hráškom, smaženou cibuľkou a dusenou ryžou

ŠTVRTOK 18.12.

Súkromná akcia - obedové menu nepodávame

PIATOK 19.12.

0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Kurací gordon bleu s cheddarom a prosciuttom, zemiakovým pyré, trebuľka 1, 3, 7

TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA

140 g Grilovaný losos s batatovým pyré, hrudkovým tvarohom a omáčkou z prosecca 4, 7

Cena denného menu (polievka a hlavné jedlo s prílohou) je 10,90 €.

Cena týždňovej špeciality (polievka a hlavné jedlo s prílohou) je 12,50 €.

Hmotnosť mäsa a surovín je uvedená v surovom stave. Zoznam alergénov je k nahliadnutiu
v à la carte lístku. Uvedené ceny sú vrátane DPH

Rezervácia stola na tel.č. 0903 987 952.

Tešíme sa na vašu návštevu!