GASTRONÓMIA

Gastronomické ocenenia

V Hoteli Elizabeth v Trenčíne veríme, že skutočný gastronomický zážitok vzniká vtedy, keď sa stretne vášeň, remeslo a úcta k detailu. Naša Cafe Sissi dlhodobo patrí medzi vyhľadávané miesta nielen pre hostí hotela, ale aj pre milovníkov kvalitnej gastronómie z celého Slovenska.

Naša kuchyňa čerpá inšpiráciu z tradičných slovenských receptov, ktoré obohacujeme o moderné prvky. Zakladáme si na sezónnosti, čerstvých surovinách a precíznej práci s každým jedlom. Výsledkom je ponuka, ktorá je autentická, vyvážená a vizuálne pôsobivá.

Za úspechom stojí tím skúsených kuchárov pod vedením Executive chefa Daniela Mareka, ktorí denne kladú dôraz na vysoký štandard prípravy aj servisu. Atmosféra našej reštaurácie spája noblesu historického priestoru s elegantným moderným štýlom, vďaka čomu sa u nás hostia cítia výnimočne.

Získané gastronomické ocenenia vnímame ako potvrdenie toho, že naša cesta má zmysel. Vážime si ich, no zároveň zostávame verní filozofii, že najdôležitejším hodnotením je spokojnosť našich hostí.

Pozývame vás zažiť chuť jedinečnosti, ktorá vzniká spojením tradície, kreativity a poctivej práce.