Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €
PONDELOK 20.1.
0,3 l Zemiaková na kyslo s vareným vajíčkom 1, 3, 7
140 g Bravčové karé na rasci s krémovou tarhoňou a prírodnou omáčkou, cvikla 1, 7
UTOROK 21.1.
Business obedové menu nepodávame z dôvodu konania súkromných akcií
STREDA 22.1.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 9
140 g Bravčový paprikáš z panenky, creme fraich a maslové halušky s pažítkou 1, 3, 7
ŠTVRTOK 23.1.
0,3 l Paradajková polievka s bazalkou
140 g Kurací černohor s bbq majonézou, pecorino syrom a pretláčanými zemiakmi s cibuľkou 1, 3, 7
PIATOK 24.1.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Syr brie s marinovanou uhorkou, jablkom, pažítkovou majonézou a zemiakovým pyré 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Grilovaný sumček so zelerovým pyré, cviklou, vínovou omáčkou a baby zemiakmi 4, 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.