Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 14.4.
0,3 l Paradajková polievka s bazalkou
140 g Kuracie prsia s restovanými hubami, creme fraich a dusená ryža s cibuľkou 7, 9
UTOROK 15.4.
0,3 l Gulášová polievka so zemiakmi
140 g Bravčové karé s fazuľkami, slaninou, cesnakom, maslovou omáčkou a pečenými zemiakmi 7
STREDA 16.4.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 9
140 g Dusené hovädzie mäso s kôprovou omáčkou a parenou knedľou 1, 3, 7
ŠTVRTOK 17.4.
0,3 l Hrášková krémová polievka 7
140 g Grilované kura s rizotom, špenátom a medvedím cesnakom, parmezánom a maslom 7
PIATOK 18.4.
Sviatok - Obedové menu nepodávame
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Grilovaný losos s brokolicovým pyré, vínovou omáčkou a grilovanou baby brokolicou 4, 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.