Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 4.12.
0,3 l Frankfurtská polievka so zemiakmi a párkom 1
140 g Kurací Wok so zeleninou, bambusové výhonky, zázvor, sójová omáčka a ryžové rezance 1, 3, 7
UTOROK 5.12.
0,3 l Zeleninová polievka s cestovinou 1
140 g Grilované bravčové karé s fazuľou, omáčkou zo zeleného korenia a smažené zemiaky v šupke 7
STREDA 6.12.
0,3 l Šošovicová polievka so zeleninou a sušenými slivkami 1
140 g Vyprážaný kurací rezeň v panko strúhanke, majonézou, polničkom a so zemiakovým pyré 1, 3, 7
ŠTVRTOK 7.12.
0,3 l Pórová krémová polievka s opečeným chlebom 1, 7
140 g Restovaná bravčová panenka s hráškovými lúskami, demiglace omáčkou a dusenou ryžou 7
PIATOK 8.12.
0,3 l Hrachová polievka s opečenou slaninou
140 g Pečené mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a domácou parenou knedľou 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Dusené bravčové líčka so smotanovým kalerábom, maslovou omáčkou a petržlenovým pyré 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.