Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra secesnej kaviarne nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle, jednoduché obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 5.6.
0,3 Karfiolová krémová polievka s opečeným chlebom 1, 7, 9
140 g Grilované morčacie prsia so zeleninou, maslovou omáčkou a restovanými baby zemiakmi 7, 9
UTOROK 6.6.
0,3 l Hrášková krémova polievka 7, 9
140 g Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým pyré, pažítkovou majonézou a polničkom 1, 3, 7, 9
STREDA 7.6.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Kuracie prsia so zelenými fazuľkami, petržlenovým pyré a tymiánovou omáčkou 7, 9
ŠTVRTOK 8.6.
0,3 l Ázijská polievka s kuracím mäsom a mrkvou 9
140 g Dusené bravčové plece s maslovým hráškom a slovenskou ryžou 7, 9
PIATOK 9.6.
0,3 l Fazuľová polievka s údeným mäsom a hrubými rezancami 1, 3, 9
140 g Perkelt z kuracích pŕs, brunoa zeleninou a maslovými haluškami s pažítkou 1, 3, 7, 9
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
140 g Bravčový stroganov z panenky s kyslou uhorkou, šampionmi a dusenou ryžou 7, 9
Hmotnosť mäsa a surovín je uvedená v surovom stave. Zoznam alergénov je k nahliadnutiu v Á la carte lístku. Uvedené ceny sú vrátane DPH.
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.