Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra v Hoteli Elizabeth nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle a chutné obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 22.07.
0,3 l Minestrone polievka s bazalkou a bielou fazuľou
160 g Pečené kuracie stehno s koreňovou zeleninou, teľací jus a pretláčané zemiaky 1, 3, 7
UTOROK 23.07.
0,3 l Frankfurtská s párkom a zemiakmi 1, 7
140 g Dusené bravčové plece so špenátovým pyré, smaženou cibuľkou a demiglace omáčkou 1, 7
STREDA 24.07.
0,3 l Mrkvový krém s opečenou slnečnicou 7, 8
140 g Vyprážaný teľací mletý rezeň so zemiakovým pyré s údenou paprikou a uhorkovým šalátom 1, 3, 7
ŠTVRTOK 25.07.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a celestínskymi rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Grilované kuracie prsia s hubovým krémovým rizotom s maslom a parmezánom 7
PIATOK 26.07.
0,3 l Hrachová krémová polievka s klobásou
140 g Morčacia roláda s ratatuille zeleninou, maslovou omáčkou a zemiakovou štrúdľou 1, 3, 7
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 12,50 €
150 g Bravčová panenka s fazuľkami, omáčkou zo zeleného korenia a opekané zemiaky 7
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Ocenenia pre najlepšie reštaurácie na Slovensku na rok 2024 pod názvom Gurmán Awards sú rozdané. V kategórii Hotelová reštaurácia bodoval Hotel Elizabeth na vynikajúcom 8. mieste! Byť v spoločnosti najlepších hotelových reštaurácií je veľký záväzok do budúcnosti a zároveň motivácia, posunúť sa v rebríčku o rok ešte vyššie.