Executive chef Daniel Marek
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.
Príjemná atmosféra secesnej kaviarne nabáda nielen k spoločenským stretnutiam, ale je aj vhodným prostredím na neformálne stretnutia obchodných partnerov. Tí, ktorí obľubujete rýchle, jednoduché obedy podávané v štýlovom prostredí, pripravené z prvotriednych kvalitných surovín si určite vyberiete.
Cena menu (Polievka a hlavné jedlo) spolu za 10,90 €.
PONDELOK 30.1.
0,3 l Zeleninová polievka s haluškami 1, 3, 7, 9
150 g Kuracie prsia sous-vide so smotanovými šampiňónmi, maslovou omáčkou a dusenou ryžou 7, 9
UTOROK 31.1.
0,3 l Hrášková krémová polievka s panchetou 7, 9
150 g Dusené bravčové plece s cibuľovým prívarkom a pretláčané zemiaky 7, 9
STREDA 1.2.
Obedové menu sa nepodáva
ŠTVRTOK 2.2.
0,3 l Kalerábová krémová polievka s opečeným chlebom 1, 7, 9
150 g Maďarský guláš so zeleninou a opekanou karlovarskou knedľou 1, 3, 7, 9
PIATOK 3.3.
0,3 l Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami 1, 3, 7, 9
140 g Pečené kuracie stehno s omáčkou z červeného vína, zeleninou a zemiakovým pyré 7, 9
TÝŽDŇOVÁ ŠPECIALITA
140 g Grilovaný losos s petržlenovým pyré, paprikovou omáčkou a restovanými zemiakmi 7, 9
Hmotnosť mäsa a surovín je uvedená v surovom stave. Zoznam alergénov je k nahliadnutiu v Á la carte lístku. Uvedené ceny sú vrátane DPH.
Rezervácia stola: 0903 987 952
Ochutnajte Business obedové menu s dôrazom na čerstvosť a sezónnosť. Presvedčte sa, že aj obedové menu môže byť fantastickým gastronomickým zážitkom.